AEGON blijft hoofdsponsor Roeibond

AEGON is ook de komende vier jaar hoofdsponsor van de Nederlandse Roeibond. Dat werd zaterdag bekend gemaakt tijdens het Nationaal Roeicongres van de KNSB.

Aegon Nederland is sinds 2008 sponsor van de roeisport. In de zomer van dat jaar was men ploegsponsor van de lichte mannen vier zonder stuurman, bij de Olympische Spelen van Peking. In september 2010 werd AEGON hoofdsponsor van de Koninklijke Nederlandsche Roei Bond.Eerder werd al bekend dat Interbest in 2016 mediapartner wordt van de KNRB.

Interbest voorziet de KNRB en hoofdsponsor Aegon van de mogelijkheid om roeigerelateerde campagnes en advertenties letterlijk een plek aan de Nederlandse snelwegen te geven.Samen met mediapartner Interbest en hoofdsponsor Aegon werkt de KNRB aan de promotie van de roeisport. Algemeen directeur Monica Visser van de roeibond is dan ook verheugd over de samenwerking met Interbest. "Hoe mooi is het als we onze Olympische roeiers op een landelijk dekkend netwerk van reclamemasten kunnen voorstellen aan het Nederlandse publiek.”

Directeur van Interbest Meindert van den Heuvel "Outdoor sport zit in ons DNA. Als het nodig is steunen we. Dat doen we inmiddels bij een groot aantal sportorganisaties en evenementen. Maar het liefst doen we zelf gewoon mee.”
Van den Heuvel is geen onbekende in de roeisport, samen met Geert Mol (commissaris communicatie en sponsoring van de KNRB) roeide hij in zijn studententijd voor ASR Nereus.