AFAS nieuwe hoofdsponsor Tennis Classics

Met ingang van editie 2008 is AFAS ERP Software BV de nieuwe hoofdsponsor van de Tennis Classics, het Nederlandse toernooi binnen de ATP Tour of Champions. Op dit moment is AFAS reeds een van de sponsors van dit evenement dat elk najaar in Eindhoven wordt gehouden.

De ATP (Association of Tennis Professionals) Tour of Champions is hét circuit voor spelers die niet langer actief zijn op de ATP ranking. Aan het toernooi doen legendes mee als John McEnroe en Bjorn Borg, en oud-kampioenen als Goran Ivanisevic, Jim Courier, Mats Wilander, Henri Leconte en Richard Krajicek. AFAS wil met het hoofdsponsorschap zijn naamsbekendheid nog verder vergroten.

"Wij zijn al enkele jaren sponsor van de Tennis Classics en het hoofdsponsorschap is dan ook een passende vervolgstap", zegt Truus Koppelaar, directeur Marketing & Communicatie bij AFAS. "De Tennis Classics biedt onze klanten een unieke ervaring in een ontspannen en sportieve setting. Wij gaan dit partnership met Paul Haarhuis en Jacco Elting, die overigens ook al jaren ambassadeurs zijn van AFAS, met veel plezier en vertrouwen aan."

Truus Koppelaar vervolgt: ''Net als tennis een sport is voor iedereen, is onze ERP-software geschikt voor elke organisatie. Daarnaast wil AFAS anders zijn dan andere softwareleveranciers. Het Tennis Classics toernooi is enig in zijn soort en past daar dan ook perfect bij. Verder deelt het evenement de waarden die AFAS wil uitstralen: gedrevenheid, ambitie en innovatie. Zowel de tennistoppers als AFAS zijn continu in ontwikkeling om topprestaties te kunnen blijven leveren.''

AFAS ERP Software richt zich op de ontwikkeling,verkoop en implementatie van een uitgebreid portfolio aan producten dat voorziet in een groot aantal geïntegreerde ERP functies. Daarnaast verzorgt AFAS support en consultancy.