AFAS SB+ nieuwe titelsponsor Kasteelloop De Halve van De Haar

De Kasteelloop De Halve van De Haar kan dit jaar rekenen op AFAS SB+ als nieuwe titelsponsor voor het mooie tweedaagse sportevenement van Midden-Nederland. De samenwerking wordt aangegaan voor 2023, 2024 en 2025.

AFAS SB+ is het boekhoudpakket voor iedereen die begint met ondernemen of zijn bedrijf wil laten groeien. Met het sponsorschap van De Halve van De Haar wil AFAS een brede groep ondernemers bereiken en het belang van sport en ontspanning onder de aandacht brengen.

"Het hebben van een onderneming en het runnen van een bedrijf is vergelijkbaar met topsport. Met dit meerdaagse evenement hebben we een evenement waar ondernemers op een andere manier het uiterste van zichzelf kunnen vragen,” aldus Jasper Boot, marketeer bij AFAS.

“We zijn blij dat AFAS SB+ zich verbindt aan het onontdekt pareltje dat De Halve van de Haar is. Met een extra onderdeel tijdens het sportweekend en het mooie titelsponsorschap is de basis gelegd om AFAS SB+ De Halve van de Haar verder te laten groeien. Onze gezamenlijke ambitie is om zoveel mogelijk mensen en ondernemers AFAS SB+ De Halve van de Haar te laten ontdekken en zichzelf uit te dagen op het gebied van wandelen, fietsen en hardlopen.” zegt Rozemarijn Heijman – projectmanager AFAS SB+ De Halve van de Haar vol enthousiasme.

Dit jaar kunnen deelnemers op zaterdag 24 juni mee doen aan twee onderdelen. Er wordt gestart met een nieuw onderdeel: De Kastelentour. Dit is een fietstocht die je langs de mooiste kastelen en forten in het groene hart van Nederland brengt. Ook wordt op zaterdag de Kasteelwandeling van De Haar gewandeld waarbij deelnemers op wandelroutes van 12 en 20 km het gebied rondom Kasteel De Haar ontdekken. Op zondag 25 juni staan de deelnemers aan de start voor de Prinsen en Prinsessenloop (1,5KM), Ridders en Jonkvrouwenloop (2,5KM), Vijf van de Haar (5KM), Tien van de Haar (10KM) en AFAS SB+ De Halve van de Haar (21,1KM).