AfterPay hoofdsponsor iSkate-vrouwen

iSkate brengt een nieuwe hoofdsponsor in het schaatsen: AfterPay. AfterPay wordt naamgever van het vrouwen development team van iSkate. Voortaan heet de ploeg van trainer Dennis van der Gun het AfterPay Development Team.

AfterPay was vorig seizoen al actief als co-sponsor van TeamAfterPay-Athleteshop en neemt nu het volledige team over.
Stefan van den Berg, directeur en oprichter van AfterPay: "AfterPay is een jong bedrijf dat de afgelopen jaren erg snel gegroeid is in de dynamische wereld van het online betalen voor webwinkels. Het sponsoren van een schaatsteam met enthousiaste en hardwerkende;ambitieuze jonge sporters sluit naadloos aan op hoe wij als bedrijf ook werken en denken”

Dennis van der Gun heeft de beschikking over zeven talentvolle vrouwen, van wie een aantal al internationale ervaring heeft. Anice Das, Mayon Kuipers, Emma van Rijn, Bente van den Berge, Rosa Pater, Bo van der Werff en Floor van den Brandt verdedigen de komende wintermaanden de kleuren van AfterPay. De ploeg valt onder het Regionaal Talentencentrum (RTC) Noord, een samenwerkingsverband van iSKate, de KNSB en de gewesten Groningen en Drenthe dat momenteel in oprichting is.

Yuri Solinger van iSkate is verheugd met de komst van AfterPay in de schaatswereld: "Het is een mooi, innovatief bedrijf dat vorig jaar al heeft laten zien een goede partner voor het schaatsen te zijn. Wij zijner trots op dat we de schaatssport in deze tijd een nieuwe internationale hoofdsponsor kunnen geven, en ik kijk uit naar de samenwerking tussen AfterPay, iSKate en de rijdsters van het AfterPay development team.”

Over iSkate
iSkate is in 2010 opgericht om schaatsers ondersteuning voorde hele loopbaan te bieden, van junior tot wereldtopper. De schaatsopleiding van iSkate is dit seizoen door de KNSB gecertificeerd als Regionaal Talenten Centrum (RTC). Via de opleiding kunnen de schaatsers zich ontwikkelen tot rijders van de twee developmentteams en het vlaggenschip, de sprintploeg Team beslist.nl. iSkate bundelt kennis, financiën, organisatie en onderwijs en biedt daarmee de beste opleidingsmogelijkheden voor jonge langebaan schaatsers.