AgriBioSource blijft hoofdsponsor De Graafschap

AgriBioSource Europe BV is ook komend seizoen de hoofdsponsor van De Graafschap. Het van oorsprong Doetinchems bedrijf is al jaren betrokken als sponsor van de Superboeren en prijkt sinds dit seizoen op de voorkant van het wedstrijdshirt als hoofdsponsor. Die samenwerking wordt met een jaar verlengd, ongeacht het niveau waarop De Graafschap komend seizoen acteert.

Sjoerd Hermsen, algemeen directeur van AgriBioSource, is trots op de verlenging van de samenwerking. "We hebben halverwege dit seizoen, in januari, al de intentie uitgesproken langer met elkaar door te gaan. De afgelopen maanden hebben we daar verder invulling aan gegeven", vertelt Hermsen. "Laten we met z'n allen ook uitgaan van een leven na de coronacrisis. In gesprek met De Graafschap zijn we reëel geweest, hoe komen we samen deze periode door? We hebben een goede samenwerking en geloven daar in. Daarbij vinden we ook dat het maatschappelijk aspect aandacht blijft verdienen. Dat heeft ons doen besluiten om de samenwerking te verlengen."

Hans Martijn Ostendorp, algemeen directeur van De Graafschap: "Deze keuze van AgriBioSource om langer door te gaan als hoofdsponsor maakt ons als club, juist in deze tijd, enorm sterk. Daar ben ik ongelooflijk dankbaar voor en heel trots op."

Daarnaast is bekend geworden dat Seesing Flex de komende seizoenen op de achterkant van het shirt, boven het rugnummer, zal prijken. "Een erg trouwe sponsor, heel loyaal", aldus Ostendorp. "Maar er is meer; we gaan een online portal bouwen, degraafschapwerkt.nl. Daarop brengen we werkzoekenden en werkgevers in en rondom de Achterhoek met elkaar in verbinding. Dat doen we met de expertise die Seesing Flex de afgelopen jaren heeft opgebouwd. Ik heb daar heel veel vertrouwen in."
Ook KemperKip blijft aan de club verbonden als sponsor en Heerenboer.