Airpress broeksponsor bij SC Heerenveen

Vanaf zondag 15 januari speelt sc Heerenveen met een nieuwe naam op de broek. Airpress, specialist in compressoren, zal de rest van het seizoen op de broeken prijken.

Airpress heeft voorafgaand aan de wedstrijd tegen ADO Den Haag een verbintenis tot het einde van het seizoen getekend.

Ubbo Dotinga, financieel directeur van Airpress, is blij dat het bedrijf zich kan presenteren in de Eredivisie. ‘’Het is voor Airpress de ideale mogelijkheid om zich op landelijk niveau te presenteren en naamsbekendheid te genereren. We dragen daarnaast het Friese voetbal een warm hart toe en willen dus graag wat voor sc Heerenveen betekenen. Het OSSH-platform van sc Heerenveen geeft voor ons natuurlijk ook weer mooie kansen. We hebben in eerste instantie een verbintenis tot het einde van het seizoen getekend, maar kijken in juni wat het ons heeft opgeleverd."

Commercieel manager Henk Bloemers is blij dat hij Airpress mag verwelkomen in Heerenveen: ‘’We zijn trots dat we weer een mooie sponsor aan ons hebben weten te binden. Airpress opereert internationaal en heeft meerdere vestigingen in Europa. We hopen dat dit het begin is van een mooie en langdurige samenwerking.”