Ajax en Nouryon vinden juiste chemie

Ajax en Nouryon hebben een driejarige overeenkomst getekend. Nouryon, een internationaal opererende speler in productie van essentiële chemicaliën met het hoofdkantoor nabij de Johan Cruijff ArenA, wordt Official Supplier van de club.

Ajax en Nouryon, ontstaan in oktober 2018 na de afsplitsing van AkzoNobel, zullen samen een activatieprogramma ontwikkelen, waarbij educatie een belangrijke focus krijgt. Tevens zal Nouryon, zodra dit weer kan, hun klanten VIP Hospitality rondom thuiswedstrijden in de Johan Cruijff ArenA bieden.

Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax: ''We zijn verheugd dat we een samenwerking op lange termijn hebben gesloten met een internationale partner met enorme groeiambities. Nouryon heeft ongeveer 10.000 medewerkers, is actief in ruim 80 landen en heeft daardoor een enorm zakelijk netwerk wereldwijd. De internationale aantrekkingskracht die Ajax heeft, zullen we inzetten om het sponsorship met Nouryon te activeren."

Charlie Shaver, voorzitter en CEO van Nouryon: ''Geweldig dat we ons eerste sport partnership in Nederland met Ajax hebben getekend. Ajax is een succesvol sportmerk, dat een duurzame toekomst ook als belangrijke focus heeft. Met veel trots worden wij de eerste chemiepartner van Ajax en we kijken er naar uit om onderdeel te zijn van de Ajax community."