Ajax verlengt partnership met MASCOT Workwear

Ajax en MASCOT WORKWEAR hebben hun partnership verlengd. MASCOT blijft tot en met 2025 Official Supplier van Ajax en zet de diverse exposure-mogelijkheden van Ajax in om een positieve bijdrage te leveren aan hun merkbekendheid en merkwaardering. De hospitality-mogelijkheden die Ajax blijft bieden dragen daar ook aan bij.

MASCOT is een van oorsprong Deens bedrijf dat wereldwijd opereert en richt zich op de ontwikkeling en verkoop van de hoogste kwaliteit werkkleding en veiligheidsschoenen.

Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax: "We zijn blij dat MASCOT de in 2019 aangegane en in 2020 opengebroken en verbeterde samenwerking wederom verlengt. We kijken uit naar deze langere samenwerking en blijven onverminderd een positieve bijdrage leveren aan hun doelstellingen; het vergroten van de naamsbekendheid en het creëren van merkvoorkeur op het vlak van werkkleding."

Danny Bonn, Market Director Benelux MASCOT WORKWEAR: "Ik ben enorm blij dat we deze samenwerking voortzetten. Met de verlenging tot en met 2025 blijven we de Official Supplier van Ajax en de greenkeepers op sportcomplex de Toekomst blijven MASCOT WORKWEAR dragen. Het ambitieuze streven van Ajax om de beste te zijn komt overeen met MASCOT's waarden en werkstrategie: tested to work."

Foto: Ajax Media