Almere City FC eerste club met tv-gerichte tweede ring LED-boarding

Promo LED Systems (PLS) staat met ingang van seizoen 2021-2022 op het shirt van Almere City FC. Het bedrijf uit Duiven levert in het nieuwe seizoen een tweede ring aan LED-boarding in het Yanmar Stadion. Hiermee is Almere City FC de eerste club in Nederland met een tweede ring aan tv-gerichte LED-zichtbaarheid.

Algemeen directeur Cem Aksoy van PLS is trots op de samenwerking: "Wij zijn blij dat we met Almere City FC deze noviteit op het gebied van sportsponsoring in gang kunnen zetten. De tagline ‘Bright Lights, Big City’ wordt zo wel heel duidelijk gestalte gegeven. Almere City lights up with Promo Led Systems!”

Partnership marketeer Tom Pruim van Almere City FC voegt toe: ,,De LED-boarding van PLS geeft ons stadion een grote impuls. Naast het vergroten van ons aanbod omtrent zichtbaarheid bij wedstrijden, kunnen we nu ook sneller inspelen op de wensen en behoeften met betrekking tot de aankleding van ons stadion tijdens evenementen.”

De LED-boarding is afgelopen vrijdag voor het eerst te zien geweest tijdens de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Jong FC Utrecht.