Almere City kiest Inaria als kledingpartner

Preau Sports – leverancier van het sportkledingmerk Inaria uit Canada – en voetbalclub Almere City FC- de jongste professionele voetbalclub in Nederland – hebben afgelopen vrijdag hun exclusieve partnership voor de komende twee jaar aangekondigd.

Almere City FC is de eerste club in Europa die in de kleding van Inaria speelt. Al haar elftallen dragen bij aanvang van het komende seizoen de Inaria-kleding. De nieuwe kit is volledig aangepast naar Almere City maatstaven en heeft een exclusief design voor Almere City FC, waarbij het clublogo terugkomt in het shirtdesign. De kit wordt op een later tijdstip gepresenteerd.

Emily Montgomery, managing partner Inaria: “Het is een fantastische eerste stap voor ons om samen te werken met deze jonge en ambitieuze club in Europa. Almere City FC heeft ondanks haar jonge bestaan al een mooie reputatie opgebouwd en we kijken ernaar uit om de designs bij de spelers, staf en de supporters te mogen presenteren."

John Bes, algemeen directeur Almere City FC: "Ik ben verheugd dat wij als eerste club in Europa samenwerken met Inaria. Beide bedrijven delen de ambitie om een blijvende indruk op mensen te maken, door uniciteit te combineren met een open mentaliteit om op een andere manier zaken te doen. We werken daarom graag samen met Inaria en dienen daarmee als een brug voor de Europese markt, omdat Inaria zich al in haar eigen continent heeft bewezen."

Almere City FC, opgericht in 2001, speelt in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg veroverde afgelopen vrijdag het kampioenschap van de vierde periode en maakt zich voor het vierde seizoen op rij op voor de play-offs om promotie naar de Eredivisie.