Amysoft nieuwe shirtsponsor Donar

Met Amysoft heeft basketbalclub Donar een shirtsponsor voor het seizoen 2019-2020. Naast de shirtsponsoring is Amysoft ook komend seizoen onder andere zichtbaar op de shootingshirts, LED boarding en op het speelveld van Donar. Amysoft is de opvolger van Hepro, dat wel aan de club verbonden blijft.

Amysoft is onderdeel van Amy Water Systems. Het van oorsprong Grootegaster familiebedrijf is inmiddels 18 jaar in Leek gevestigd. Sinds een half jaar is er een tweede vestiging in IJsselstein.
Amysoft is gespecialiseerd in waterbehandeling en richt zich met name op de particuliere markt. In Europa is Amysoft een van de grootste leveranciers van waterontharders.
Nanne Zuidema, directeur van Amysoft, over de samenwerking het shirtsponsorschap bij Donar: “Donar is een prachtige club met een positieve uitstraling in de regio en daarbuiten. Daarmee willen wij ons graag identificeren."

Marieke Abbink (Bestuurslid commerciële zaken) en Peter van der Molen (Commercieel Manager) van Donar: “Wij zijn erg trots en verheugd met Amysoft als nieuwe shirtsponsor. Sinds januari van dit jaar is Amysoft lid geworden van de businessclub en is Amysoft tevens zichtbaar op de LED boarding rondom het speelveld. In deze korte periode heeft de samenwerking zijn vruchten afgeworpen wat heeft geleid tot verdere gesprekken en dat heeft geresulteerd tot een volgende stap: shirtsponsoring bij Donar. Onderdeel van de samenwerking is ook een verloting van een Amysoft Waterontharder onder de Goldcard-houders 2019-2020 van Donar. We verwachten dat deze volgende stap voor beide partijen een groei realiseert en dat we de samenwerking met Amysoft de komende jaren kunnen continueren en uitbouwen."

Donar bedankt Hepro Kunststof Kozijnen voor de samenwerking in de afgelopen twee seizoenen. Binnenkort zal bekend worden in welke vorm Hepro qua uiting bij Donar te zien zal zijn.