ARAG verlengt partnership met KNVB

Het partnership tussen ARAG en de KNVB-scheidsrechters is verlengd tot 1 juli 2020. Daarmee blijft ARAG zich inzetten voor meer FairPlay binnen het Nederlandse voetbal.

ARAG heeft zich in 2011 verbonden aan de KNVB-scheidsrechters. "Een logische match”, aldus Marc van Erven, CEO van ARAG Nederland. "Voor ARAG is het toepassen van juridische regels en het voorkomen en oplossen van conflicten d& verbinding met het werk van de scheidsrechters. Samen hebben we dan ook vanaf het begin het domein FairPlay als centraal thema genomen in het betaald, maar ook in het amateurvoetbal." "Ik ben trots dat we scheidsrechters door onze langjarige samenwerking het respect en waardering geven die ze verdienen", vervolgt hij. "Samen met de KNVB werken aan meer FairPlay op de velden, daar gaan we voor. Dat past bij onze maatschappelijke betrokkenheid als familiebedrijf."

Jean-Paul Decossaux, commercieel directeur van de KNVB: "Wij zijn erg tevreden met deze vernieuwde samenwerking. Wij werken al sinds 2011 samen met ARAG en het is mooi dat wij elkaar ook de komende drie jaar kunnen versterken. Al zeven jaar maken de Nederlandse scheidsrechters stappen en dit is iets waar zowel wij als ARAG erg trots op zijn. De afgelopen jaren is ARAG een goede partner gebleken en ook in de toekomst zal onze samenwerking ongetwijfeld zijn waarde weer bewijzen."