ArenA in top 3 hospitalitypakketten EURO 2020

De Johan Cruijff ArenA staat in de top 3 van speelstadions met de meest verkochte UEFA EURO 2020 hospitality pakketten.

Na de winst van Oranje op Estland en Duitsland zijn de pakketten voor de wedstrijden in de ArenA extra in trek. "UEFA EURO 2020 gaat steeds meer leven, de deelname van het Nederlands elftal aan het EK komt alsmaar dichterbij. Er is veel interesse in UEFA EURO 2020 hospitality, al 45% van de pakketten is verkocht", aldus Hidde Salverda, operationeel directeur Johan Cruijff ArenA.

Onlangs konden genodigden tijdens het Sneak Preview Event UEFA EURO 2020 letterlijk en figuurlijk proeven van het UEFA EURO 2020 Hospitality aanbod. In aanwezigheid van onder andere ex-International Ronald de Boer werd de kwalificatiewedstrijd Estland – Nederland op groot scherm in een van de hospitality ruimtes van de ArenA beleefd, voorafgegaan door het culinaire aanbod van UEFA EURO 2020 Hospitality.

Bedrijven en fans gevestigd in Nederland kunnen alleen via de ArenA officiële hospitality pakketten afnemen, zowel voor de vier voetbalduels in de ArenA als voor de overige UEFA EURO 2020 wedstrijden in andere stadions. De inhoud en prijzen van de officiële UEFA EURO 2020 hospitality pakketten zijn vastgesteld door de UEFA. Klik hier voor meer informatie over deze pakketten. Of neem contact op met Johan Cruijff ArenA, 020-3111414, of via

hospitalityeuro2020@johancruijffarena.nl .