ASICS en de Atletiekunie tekenen voor vier jaren bij

Tijdens de AA Drink Nederlandse Kampioenschappen Indoor Atletiek in Omnisport Apeldoorn hebben ASICS en de Atletiekunie opnieuw een vierjarige overeenkomst getekend.

Dit betekent onder andere dat ASICS ook de komende jaren weer alle Nationale Teams voor de diverse toernooien van het bekende ''Oranje'' tenue voorziet. De samenwerking omvat echter een veel breder pakket. Naast de ondersteuning van de Topsport is er voor ASICS een belangrijke rol weggelegd voor het AA Drink Talententeam. Met haar innovatieve sportproducten wil het sportmerk, marktleider in de Nederlandse running schoenenbranche, een wezenlijke bijdrage leveren aan de prestaties van alle leden van het AA Drink Talententeam. Ook de breedtesport zal een plek op de agenda krijgen om deze verder te ontwikkelen en te ondersteunen.

Ad Roskam, technisch directeur van de Atletiekunie, is verheugd met de nieuwe overeenkomst: "Na de succesvolle samenwerking van de afgelopen acht jaar zijn we erg blij dat we ook de komende jaren ASICS als sponsor en supplier aan onze zijde hebben. We willen niet alleen een professionele en "Oranje” uitstraling maar ook kwalitatief goede en functionele kleding, schoeisel en andere materialen. Met deze samenwerking is het voor de topatletiek mogelijk om in de nieuwe Olympische cyclus verder te investeren in talentontwikkeling en de verbreding van de topatletiek. Daarnaast is ASICS ook nog eens een belangrijke partner in onze breedtesport activiteiten, kortom de volledige atletieksport!"

Ook ASICS, in de persoon van Paul Hartman, Sports Marketing Executive, is enthousiast over de samenwerking. "Wij zijn ontzettend trots dat we ook de komende jaren partner van de Atletiekunie zijn. Samen gaan we bekijken hoe we de, toch al prettige samenwerking, nog verder kunnen intensiveren. Dan moet je niet alleen denken aan topsport waar we natuurlijk ontzettend trots op zijn, maar zeker ook aan de breedtesport. Op beide terreinen hebben we veel raakvlakken en liggen mooie uitdagingen."

Op de foto: v.l.n.r. Ad Roskam, Paul Hartman en Theo Hoex.