Asics nieuwe hoofdsponsor NN Marathon Rotterdam

De NN Marathon Rotterdam heeft met Asics een nieuwe hoofdsponsor.

ASICS, de Japanse fabrikant van sportschoenen en -kleding, heeft zich voor minimaal drie jaar verbonden aan het evenement. De missie en filosofie van ASICS en Golazo sluiten nauw op elkaar aan.

Na de spraakmakende winnaars en verbluffende records van afgelopen jaren krijgt de 43ste NN Marathon Rotterdam op zondag 14 april 2024 wellicht nog meer historische glans, onder het motto ‘Be Part of History’. Binnenkort volgen daarover de bijzondere details. Vanaf vandaag kan iedereen zich inschrijven voor alle onderdelen van #demooiste. Wees er snel bij, want de startbewijzen zullen sneller dan ooit uitverkocht zijn.

Organisator Mario Kadiks:,, Ik wil nog niet veel verklappen, maar met een enthousiast team is de basis gelegd voor een naar verwachting legendarische editie. Het ‘DNA’ is als het ware geschreven, we zijn er klaar voor. Ik kan mijn taken straks dan ook met een gerust hart overdragen aan Wilbert Lek. Wilbert werk ik vanaf 1 oktober in als Managing Director Events van Golazo Sports Nederland.’’