Audi mobiliteitspartner bij KLM Open

Audi is de duurzame mobiliteitspartner bij de komende editie van het KLM Open. Bij de 101ste editie van het prestigieuze golftoernooi, dat dit jaar op Bernardus Golf in Cromvoirt nabij Den Bosch wordt gespeeld, zet Audi e-tron-modellen in als courtesy car.

Bij het KLM Open wil Audi samen met Pon Business Mobility inhoud geven aan het begrip ‘duurzame mobiliteitspartner’. Dat begint met de courtesy cars, die Audi inzet voor de deelnemende golfprofessionals en voor leden van de organisatie. Naast Audi’s plug-in hybride-modellen zet het merk ook de 100 procent elektrisch aangedreven e-tron-modellen in. De Audi e-tron en e-tron Sportback worden geproduceerd in de CO2-neutrale fabriek in Brussel. In de hospitality unit op hole 17 kunnen bezoekers tijdens het KLM Open kennismaken met de duurzame mobiliteitsoplossingen van Audi en Pon Business Mobility.

Audi stelt tijdens het KLM Open, dat van 17-20 september wordt gespeeld op Bernardus Golf in Cromvoirt, een e-tron ter beschikking aan de eerste professional die tijdens het toernooi een hole-in-one slaat. De Audi e-tron is duurzaam, comfortabel én biedt volop ruimte voor de uitrusting van elke golfer.

"De komst van Audi als duurzame mobiliteitspartner bij het KLM Open sluit perfect aan bij de ambities van de organisatie", zegt toernooidirecteur Daan Slooter: "Het KLM Open is een van de meest duurzame sportevenementen van Nederland. Met Audi en Pon Business Mobility zijn we nu in staat om de meest duurzame vormen van mobiliteit te faciliteren en aan te bieden."

Ferry Enders, Managing Director van Audi Nederland: ‘Audi en de golfsport zijn al jaren onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo ondersteunen we de toonaangevende Nederlandse professionals Joost Luiten en Anne van Dam. Onze samenwerking met het KLM Open markeert daarbij een nieuwe stap. Met de golfsport als stijlvol decor laten we aan de hand van concrete oplossingen, zoals de inzet van e-tron-modellen, zien dat we samen met Pon Business Mobility een voortrekkersrol hebben op het gebied van duurzame mobiliteitsoplossingen voor iedereen."

Audi is de opvolger van Volvo als mobiliteitspartner van het golftoernooi. Eerder was ook BMW partner van het toernooi. De 101ste editie van het KLM Open wordt van 17 tot en met 20 september 2020 gespeeld op Bernardus Golf in Cromvoirt, nabij Den Bosch. Het KLM Open wordt sinds 2004 georganiseerd door TIG Sports en ondersteund door titelsponsor KLM en partner ING Private Banking.