Audi opnieuw sponsor Dutch Open

Audi heeft zich ook dit jaar als Official Sponsor verbonden aan het Dutch Open 2022, dat van 26 t/m 29 mei plaatsvindt op Bernardus Golf in Cromvoirt. Audi is tijdens het golfevent vertegenwoordigd met een uitgebreid wagenpark van nagenoeg uitsluitend geëlektrificeerde Audi-modellen.

Als duurzame mobiliteitspartner van de Dutch Open 2022 levert Audi het wagenpark met ondere andere geheel elektrische en geëlektrificeerde Audi-modellen inclusief chauffeurs om de spelers en organisatie van het toernooi - dat onderdeel is van de European Tour - te vervoeren. De line-up van in totaal 25 courtesy cars bestaat onder meer uit de Audi Q4 e-tron, de Audi e-tron én de Audi e-tron GT.

Naast zijn rol als mobiliteitspartner is Audi de komende dagen op Bernardus Golf ook prominent aanwezig met tal van displayauto’s en een grote hospitality-unit naast Hole 17, waar het merk dagelijks zo’n 150 golfliefhebbers verwelkomt.

Het Dutch Open 2022 is er in geslaagd om wederom een indrukwekkend deelnemersveld van internationale allure naar het toernooi te trekken. Bekende namen die tijdens de 102e editie van het event aantreden, zijn onder meer Bernd Wiesberger, Thomas Pieters, Kiradech Aphibarnrat, Johannes Veerman, Thomas Detry én Ryder Cup-sterren Thomas Björn, Rafa Cabrera Bello en Thorbjörn Olesen. Ook tweevoudig Dutch Open-winnaar Joost Luiten, waarmee Audi al jarenlang een nauwe samenwerking heeft, is in Cromvoirt op de greens te zien.

De 102e editie van het Dutch Open wordt van 26 tot en met 29 mei aanstaande gespeeld op Bernardus Golf in Cromvoirt, nabij Den Bosch.