AutoRent Vitesse mobiliteitspartner Nederlands bobsleeteam

Het Nederlandse bobsleeteam is komend seizoen verzekerd van vele veilige kilometers door heel Europa met een personenbus van AutoRent Vitesse uit Utrecht.

De sleutels van de volledig bestickerde Fiat Ducato werden deze week voor aanvang van het trainingskamp in Winterberg aan de bobsleeërs overhandigd door directeur Theo Hanssen.

Het bobsleeteam reist met vijf leden de komende maanden door Europa voor deelname aan wereldbekerwedstrijden en Europacups. Zowel met de tweemans- als de viermansbob strijden de Nederlanders mee in de wereldtop, getuige hun tiende plek in het gecombineerde eindklassement van de wereldbekers over het vorige seizoen. De komende jaren gaat de focus volledig op kwalificatie voor de Olympische Spelen in 2022 in Beijing.

AutoRent Vitesse stelt voor het seizoen 2019-2020 een zevenzits Fiat Ducato beschikbaar inclusief winterbanden en sneeuwkettingen. Theo Hanssen ondersteunt het team graag in het najagen van hun droom: “Onze bedrijfsnaam staat voor snelheid en deze sport staat garant voor spektakel. Hoe klein het bobsleeën in Nederland ook is, dit team is van wereldklasse, acteert op het hoogste niveau en wij kunnen hen ontzorgen door in hun mobiliteitsbehoefte te voorzien.”
Piloot Ivo de Bruin van zowel de tweemans- als de viermansbob is erg blij met de ondersteuning van AutoRent Vitesse: “Normaal gesproken moeten we zelf op zoek naar huurauto’s of andere vervoersoplossingen en dat kost heel veel tijd en energie. Dankzij AutoRent Vitesse kunnen wij ons nu richten op de prestaties en weten we zeker dat we veilig de winter doorkomen op weg naar onze wedstrijden. Dan zorgen wij op de baan wel voor de snelheid en het spektakel.”

Ivo de Bruin, Joost Dumas, Dennis Veenker en de gebroeders Jelen en Janko Franjic verschijnen na hun trainingskampen vanaf begin december onder andere aan de start bij de wedstrijden om de Europa Cup en de World Cup in onder meer Winterberg, La Plagne, Innsbruck en St. Moritz. Het wereldkampioenschap is eind februari in Altenberg (Oost-Duitsland).

AutoRent Vitesse is al decennialang een vaste waarde in Utrecht. Vanuit de passie voor mobiliteit en een grote betrokkenheid bij de samenleving is het bijdragen aan goede doelen en sponsoren van teams als het Nederlands bobsleeteam een belangrijke factor geworden binnen AutoRent Vitesse.
De samenwerking past in het BOVAG-concept van Sponsor van Sporters Onderweg, zoals de organisatie dat al een aantal jaren uitdraagt. Lees het artikel hieronder over het onderzoek van BOVAG uit 2014.