AVEC blijft hoofdsponsor van Willem II in de Eredivisie

AVEC blijft nog minimaal één seizoen als hoofdsponsor verbonden aan Willem II. Het Tilburgse bedrijf spreekt daarmee het vertrouwen uit in wederom een succesvol seizoen als hoofdsponspor van de club en zal ook in de Eredivisie op het wedstrijdshirt staan.

Stefan Lanslots, managing director van AVEC, over de verlenging: ‘Het afgelopen seizoen was fantástisch met de promotie naar de Eredivisie. Met name de laatste maanden heeft iedereen in Tilburg en omstreken kunnen genieten van Willem II. Onder leiding van Peter Maes zijn we weer terug waar we thuishoren, in de Eredivisie. Ik hoop oprecht dat ook Peter zijn contract verlengt en we samen op weg gaan naar meer sportief succes. De goede samenwerking met Willem II het afgelopen seizoen en het enorme positieve gevoel dat ik eraan heb overgehouden hebben mij doen besluiten de club als hoofdsponsor te blijven steunen om daarmee de ambities van Willem II te verwezenlijken."

Ook manager commerciele zaken van Willem II, Jos de Kruif, is trots op de verlenging en samenwerking met AVEC. ‘AVEC is de afgelopen jaren gegroeid van betrokken maatschappelijk partner tot aan hoofdsponsor van Willem II. Het is echt geweldig om te zien hoe AVEC onder aanvoering van een échte Willem II’er de club is blijven steunen de afgelopen jaren. Dat onze fijne en constructieve samenwerking met Stefan en zijn collega’s nu resulteert in het hoofdsponsorschap in de Eredivisie is iets waar we als club zeer trots op zijn. Het onderstreept bovendien ook heel duidelijk de belangrijke rol die Willem II speelt in Tilburg en omgeving,’ vertelt de Kruif enthousiast.