AVEC hoofdsponsor van Willem II

AVEC is in het seizoen 2023-2024 hoofdsponsor van Willem II. De derde periodepartner van afgelopen jaar is de samenwerking zo goed bevallen, waarop AVEC-directeur Stefan Lanslots heeft aangegeven in het aanstaande seizoen het héle jaar het rood-wit-blauwe shirt te willen sieren. AVEC is en blijft eveneens maatschappelijk partner van Willem II Betrokken.

Het Tilburgse hobbyproductenbedrijf benutte afgelopen seizoen het periodepartnerschap om rondom de vijf thuiswedstrijden in de derde periode enkele goede doelen, zoals Quiet Tilburg en stichting Matchis, aandacht te geven.

Lanslots is trots de club als hoofdsponsor te mogen steunen. “Ik ben een supporter die de club sponsort. Al van kleins af aan kwam ik met mijn vader naar het stadion. Nu sta ik met mijn eigen zoon op de KingSide om de jongens aan te moedigen. Het was afgelopen seizoen geweldig om met AVEC in de derde periode op het shirt te staan, het voelde als een bekroning op het jarenlange werk. Daarom gaan we nu voor een volledig jaar”, zegt hij.

Na het teleurstellende seizoen wil Lanslots weer de toekomst inkijken. “Zoals iedereen heb ook ik een goede week een zuur gevoel gehad. De teleurstelling was groot, maar het heeft geen zin om in die emotie te blijven hangen. De enige manier om opnieuw voor promotie te gaan is om met positiviteit en vertrouwen het nieuwe seizoen in te gaan. Het is fijn dat we als AVEC de club al snel duidelijkheid kunnen geven en de club wéér een seizoen mogen steunen.”

Jos de Kruif, commercieel manager van Willem II: “We zijn erg verheugd dat AVEC de keuze gemaakt heeft om van periodepartner door te groeien naar hoofdsponsor. Het concept met de periodepartners is ons beiden erg goed bevallen en dat een betrokken en succesvol Tilburgs bedrijf als AVEC nu ook kiest voor het hoofdsponsorschap geeft veel vertrouwen.”