AZ en VHC Jongens tekenen nieuwe overeenkomst

AZ en Strategisch Partner VHC Jongens continueren de samenwerking. Het bedrijf uit Oostzaan blijft nu tot medio 2026 aan de Alkmaarders verbonden. VHC Jongens is al jarenlang de trouwe horecaleverancier van AZ.

VHC Jongens voorziet zowel het AFAS Stadion als het AFAS Trainingscomplex van kwaliteitsproducten. Daarnaast organiseert de horeca totaalleverancier jaarlijks de Noord-Hollandse horecabeurs in de thuishaven van AZ.
“Dit is heel mooi nieuws”, reageert Algemeen Directeur van AZ Robert Eenhoorn. “VHC Jongens is een partner waar wij al heel lang succesvol mee samenwerken. Vanzelfsprekend zijn wij dan heel blij om de overeenkomst met vijf seizoenen te verlengen.”

AZ’s Commercieel Directeur Michael Koster: “VHC levert al jaren hoogwaardige horecaproducten aan AZ en blijft dat de komende seizoenen doen. Zodoende kunnen wij onze gasten in zowel het AFAS Stadion als op het AFAS Trainingscomplex blijven voorzien van kwaliteitseten en -drinken.”

"Met VHC Jongens zijn we al zo'n 25 jaar verbonden aan AZ", reageert VHC Jongens' Sales Manager Maurice Baltus. "We hebben in die jaren onze relaties al vele mooie sportieve momenten kunnen bezorgen. Eerst in De Alkmaarder Hout en nu in het vernieuwde AFAS Stadion. De toegankelijkheid van AZ en hun ontwikkeling als voetbalbedrijf past dan ook volledig bij de moderne foodservice van VHC Jongens."