AZ en Vomar verlengen partnerschap

Vomar is ook de komende jaren aan AZ verbonden als Strategisch Partner. Het lopende contract is opengebroken en verlengd tot medio 2023.

“Vomar is voor ons niet alleen een betrouwbare sponsor. Ze proberen tijdens de huidige corona-situatie echt met ons en onze supporters mee te denken”, reageert AZ’s Commercieel Directeur Michael Koster. “We zijn dan ook blij dat we de samenwerking de komende jaren kunnen voortzetten.”

“We zijn inmiddels al ruim twee jaar intensief aan het samenwerken en het was feitelijk een no brainer om het een vervolg te geven”, voegt Vomars CEO Aart van Haren eraan toe. “De samenwerking met AZ past als een handschoen. We vinden het ook mooi om in juist nu AZ, dat in een sector zit die het zwaar heeft in corona-tijd, te ondersteunen. We hebben er vertrouwen in dat we er samen sterker uitkomen. Bovendien krijgen we veel positieve reacties van onze klanten. En daar doen we het natuurlijk vooral voor als consumentenmerk.”

In navolging van de meet & greets met spelers in de supermarkten, het Vomar-diner in Grand Café Van Gaal en het initiatief om oudere seizoenkaarthouders van AZ in april te verrassen met een paaspakket van Vomar, komen de voetbalclub en supermarkt richting de kerstdagen opnieuw met een mooie actie. Gedurende vier weken worden in december in totaal 1.000 kerstpakketten weggegeven. Bovendien maakt men kans dat een van de AZ-spelers op de stoep staat om zo’n pakket ter waarde van 50 euro langs te brengen.

Foto: Ed van de Pol