AZ en Zell-Gerlos verlengen samenwerking

AZ heeft het contract met het ski- en recreatiegebied Zell-Gerlos verlengd. De Partner in Business is nu tot medio 2020 aan de club verbonden.

“Wij hebben AZ het afgelopen jaar leren kennen als een professioneel beheerd bedrijf. De familiaire atmosfeer die hier heerst, knoopt prima aan bij onze vakantieregio Zell-Gerlos. Wij verheugen ons daarom zeer op onze samenwerking tot medio 2020,” aldus Ferdinand Lechner, directeur Zillertal Arena.

Zell-Gerlos is sinds 1 juli 2018 Partner in Business bij AZ. “Zell-Gerlos is een mooie versterking van onze groep met Partners in Business gebleken”, reageert AZ’s Manager Commercie Michael Koster. “Het is een fantastisch skigebied in de winter en zeer mooi wandel en bergsportgebied in de zomer. We kijken uit naar de verlenging van onze samenwerking, waarin we elkaar kunnen versterken in onze doelstellingen en onze fans kunnen laten profiteren van onze samenwerking.”

AZ-mascottes Herry & Berry waren deze week samen met Funty aanwezig bij het tekenmoment in de sneeuw. Bekijk hieronder de aftermovie.