B2Run ook in Nederland

Amsterdam wordt in 2017 de eerste stad in Nederland waar het corporate running event B2Run gaat plaatsvinden. In 2018 worden nog drie steden toegevoegd. B2Run is een wereldwijd event van Infront Sports & Media en wordt in Nederland georganiseerd door Radiante Sport.

Met de toevoeging van Nederland vindt B2Run in zeven landen plaats: Duitsland, Portugal, Roemenië, Spanje, Zwitserland en Zuid-Afrika. De series zijn opgericht in 2004 en trekken in 2017 naar schatting 195.000 deelnemers van meer dan 9500 bedrijven. De zes kilometer lange B2Run in Amsterdam vindt plaats op 29 juni. Start en finish is in de Amsterdam ArenA.

De B2Run series komen tegemoet aan de steeds groter wordende vraag om een gezonde levensstijl en biedt bedrijven de mogelijkheid om hun werknemers vitaal te houden en de team spirit te versterken.
Gert-Jan Pruijn, Directeur Radiante Sport: "Het is voor ons een geweldige kans om de B2Run races in Nederland te mogen organiseren. Met Infront’s wereldwijde kennis en onze lokale kennis van de markt kunnen we zowel de zakelijke markt als de Nederlandse bevolking aanspreken.”