BEAT verwelkomt Justlease als nieuwe co-partner

Justlease, specialist in private lease, heeft een contract getekend als co-partner van BEAT Cycling Club. Het komende jaar prijkt het logo van Justlease op de wedstrijdkleding van zowel de BEAT baan- als de wegploeg.

Karel Vaal, General Manager, over het partnership van Justlease met BEAT: “Wij zijn uit hetzelfde hout gesneden. Zo heeft Justlease de wereld van de zakelijke autoleasing veranderd door private lease op te zetten voor de particulier. BEAT heeft de wielersport dichter bij de mensen gebracht door een community van wielerliefhebbers aan de professionele wielersport te koppelen. Deze groeit snel en vervult duidelijk een behoefte van wielerliefhebbers om dichter bij de sport te staan.”

"Wij zijn al eerder actief geweest in sportsponsoring en dat heeft ons een grote bekendheid opgeleverd. Dit willen we verder uitbouwen naar de bekendheid van ons aanbod. De wielersport is daarvoor met miljoenen Belgische en Nederlandse wielerliefhebbers bij uitstek geschikt.”

“Wij zijn ongelofelijk trots dat we er in zijn geslaagd zo’n stabiele en grote partij aan onze club te binden” zegt Geert Broekhuizen, directeur van BEAT. “Wij hebben drie jaar geleden BEAT opgericht en we hebben een duidelijke strategie hoe we de komende jaren willen groeien en merken dat partijen daar kansen in zien en enthousiast over zijn. Met de komst van Justlease kunnen we verder bouwen aan onze ambities.”

Justlease is de private lease dochter van de Terberg Business Lease Group in Utrecht. Eerder was het bedrijf sponsor van de schaatsploeg van Ireen Wüst.

Op de foto: Karel Vaal (Justlease) and Geert Broekhuizen (BEAT)