BetCity nieuwe rugsponsor VVV-Venlo

BetCity.nl stapt per direct in als shirtsponsor van VVV-Venlo. Tot medio 2025 prijkt het logo van BetCity op de achterkant van het shirt van de Koelclub waarop de afgelopen seizoenen het logo van Resifence zichtbaar was. De Nederlandse aanbieder van onder meer sportweddenschappen wordt KoelClub lid van VVV en breidt daarmee het bestaande exposure pakket in Covebo Stadion – De Koel – verder uit.

Vanaf de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht is het logo van BetCity te zien op de wedstrijdshirts van de selectie van VVV. De wedstrijdshirts in de fanshop worden uiteraard ook voorzien van het logo van BetCity. Kindershirts zijn uitgesloten van deze bedrukking. BetCity kiest ervoor om met haar uiting niet zichtbaar te zijn op merchandise kindershirts van VVV en deze positie beschikbaar te stellen aan VVV voor een goed doel. De club zal op korte termijn laten weten welk maatschappelijk doel deze positie in gaat vullen.

Melvin Bostelaar, CEO van BetCity, is blij met de samenwerking. “VVV-Venlo is een traditierijke club die zowel op als naast het veld bij heel voetbalminnend Nederland op sympathie kan rekenen. Met gedegen beleid probeert de club een terugkeer naar de Eredivisie te bewerkstelligen en wij leveren daar graag een bijdrage aan.”
Ook Marco Bogers, Algemeen Directeur van VVV, reageert enthousiast op het partnership. “BetCity gaat een substantiële bijdrage leveren aan de groei van de club, het behalen van de commerciële doelstellingen en het uitvoeren van strategisch strijdplan Same Nao Baove.”
Accountmanager Djordi Staaks voegt daar nog aan toe dat ook supporters kunnen gaan profiteren van de samenwerking. “Samen met BetCity gaan we mooie activaties uitrollen voor supporters, zodat zij er ook de vruchten van kunnen plukken. We zijn dan ook enorm blij dat we BetCity mogen verwelkomen als shirtsponsor.”

De nieuwe shirtsponsor van VVV is een Nederlandse aanbieder van online sportweddenschappen en casinospellen. Sinds de start in oktober 2021 maakt BetCity een enorme groei door. Dat gaat hand in hand met steeds meer zichtbaarheid, waar het partnership met VVV uiteraard ook aan bijdraagt. BetCity is in voetbal ook partner van FC Volendam, Fortuna Sittard, Vitesse en FC Eindhoven.