BetCity partner van CHIO Rotterdam

BetCity heeft zich dit jaar en volgend jaar als partner verbonden aan het CHIO Rotterdam. Het partnership bestaat een fraaie hindernis, LED-boarding, hospitality en een activatieprogramma.

We zijn enorm blij met onze eerste stap binnen de hippische sport bij hét hippische topsport event in Nederland", stelt Melvin Bostelaar (CEO). "Het CHIO is een begrip binnen en buiten de paardensport met een prachtige historie en kenmerkt zich door een hoog entertainment gehalte en een ongekende passie voor de sport. Dit is iets waar wij als BetCity ons enorm in herkennen en ons graag bij aansluiten. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking met het CHIO."

"Het is erg fijn dat niet alleen onze bestaande partners voor het CHIO Rotterdam blijven kiezen als evenement voor hospitality en exposure maar ook nieuwe, innovatieve spelers als BetCity", aldus Ron Voskuilen, algemeen directeur van het CHIO Rotterdam. "We kijken uit naar het activatieprogramma dat gaat zorgen voor een extra beleving van het CHIO voor veel paardensportliefhebbers."