'BetCity shirtsponsor bij AZ'

Volgens het Noordhollands Dagblad wordt kansspelorganissatie BetCity de nieuwe shirtsponsor bij AZ. Beide partijen hebben een akkoord bereikt voor een periode van vier jaar.

AZ moest op zoek naar een nieuwe shirtsponsor nadat AFAS en AZ afgelopen maand lieten weten dat de sponsorovereenkomst met de club niet zou worden verlengd. AFAS is sinds 2010 hoofdsponsor van de club en ook naamgever van het stadion en het trainingscomplex. BetCity.nl zou alleen shirtsponsor worden en geen naamgever. De club liet eerder weten dat de verschillende partnerships niet per se aan elkaar gekoppeld zijn.

BetCity.nl sloot twee weken geleden ook een overeenkomst van 2,5 jaar met Vitesse als non-exclusive betting partner, met een optie voor nog een jaar.
Afgelopen jaar werd ook Unibet regelmatig genoemd als de potentiele bettingpartner van de club uit Alkmaar. AZ zou met Unibet zelfs al een voorcontract hebben getekend. Wat dat gaat betekenen voor het definitief doorgaan van de samenwerking met BetCity.nl is niet duidelijk.
Van Unibet wordt ook gezegd dat het de bettingpartner van Ajax wordt, op het moment dat het bedrijf zijn licentie krijgt.