BetCity verbindt zich aan WK Veldrijden

BetCity is officiële partner van de 2023 UCI Cyclo-Cross World Championships. De Nederlandse aanbieder van onder andere sportweddenschappen zal rondom het WK Veldrijden met exposure veelvuldig zichtbaar zijn op het parcours in het Noord-Brabantse Hoogerheide.

Jan Prop, voorzitter organisatiecomité Wereldkampioenschap Veldrijden 2023: "We zijn ontzettend trots dat we na meerdere World Cups en GP’s voor de tweede keer de UCI Cyclo-Cross World Championships in Hoogerheide mogen organiseren. Samen met onze partners gaan we ook deze editie een uitdagend parcours neerzetten voor de deelnemers. We zijn vereerd dat BetCity zich als partner heeft aangesloten bij het WK Veldrijden 2023."

Robert Kooiman, Marketing Directeur BetCity is enthousiast over het partnership: "Tienduizenden supporters zullen het eerste weekend van februari naar Hoogerheide afreizen voor de 2023 UCI Cyclo-Cross World Championships. Als BetCity vinden wij het geweldig dat dit soort grote sportevenementen in Nederland plaatsvinden en wij dragen dan ook graag een steentje bij om er een succesvol weekend van te maken."

BetCity heeft zich onlangs ook verbonden aan wielerploeg Team Jumbo-Visma. De kersverse partner van de 2023 UCI Cyclo-cross World Championships in Hoogerheide een Nederlandse aanbieder van online sportweddenschappen en casinospellen. Sinds oktober 2021 maakt het bedrijf een enorme groei door, die hand in hand gaat met meer zichtbaarheid. Daar gaat het het partnership bij het WK Veldrijden 2023 zonder meer een bijdrage aan leveren.