BinckBank titelsponsor E3 Harelbeke

BinckBank is titelsponsor geworden van de World Tour wielerklassieker E3 Harelbeke. De nieuwe naam wordt E3 BinckBank Classic.

BinckBank heeft een contract voor vier jaar getekend met de organisatie van de wedstrijd. De komende editie vindt plaats op 29 maart 2019. De vorige editie werd gewonnen door Niki Terpstra. BinckBank is ook hoofdsponsor van de BinckBank Tour.

Bestuursvoorzitter Vincent Germyns van Binck Bank zegt in De Telegraaf: “De resultaten van de sponsoring van de BinckBank Tour overtreffen onze verwachtingen. Met name onze naamsbekendheid is de afgelopen twee jaar flink gestegen. We gaan nu verder op de ingeslagen weg van wielersponsoring via de E3 BinckBank Classic. Sponsoring is een interessante manier om ons merk op een onderscheidende wijze onder de aandacht te brengen. Zeker nu wij met nieuwe laagdrempelige online diensten op het gebied van portefeuillebeheer en sparen een groter publiek willen aanspreken. BinckBank is actief in landen waar de wielersport erg populair is: België, Nederland, Frankrijk, Italië en Spanje. Onze klanten houden van koersen: zowel beurskoersen als van wielrennen. BinckBank wil dankzij wielersponsoring de helden van onze klanten dichter bij hen brengen.”

Jacques Coussens, Voorzitter van de PR Commissie, is eveneens een tevreden man: “Het is fantastisch dat een merk als BinckBank zich voor lange tijd verbindt aan deze koers. Dankzij het partnership met BinckBank is de continuïteit verzekerd en kunnen we de wedstrijd nog verder uitbouwen. Samen met BinckBank willen we alle wielerfans telkens opnieuw een unieke belevenis aanbieden.”