Boehringer Ingelheim Animal Health nieuwe sponsor KNHS

De Koninklijke Hippische Sportfederatie (KNHS) heeft een nieuwe sponsor gevonden in Boehringer Ingelheim Animal Health (BIAH).

Herman Boschloo, Team Lead Equine van BIAH en Esther Hendriksen, hoofd Communicatie, Marketing & Sponsoring van de KNHS tekenden het sponsorcontract dat de farmaceut via de KNHS verbindt aan de Nederlandse paardensport."

Als wereldleider op het gebied van paardengezondheid vinden wij het van groot belang dat wij onze kennis, die wij de afgelopen honderd jaar hebben opgedaan, kunnen delen met alle paardenliefhebbers. Door samen te werken met de KNHS kunnen we onze kennis bundelen en op een toegankelijke wijze beschikbaar maken voor alle leden van de KNHS.”, aldus Herman Boschloo."

Het is fantastisch dat Boehringer Ingelheim Animal Health samen met de KNHS de kennis over de verzorging en gezondheid van paarden in Nederland wil vergroten. De gezondheid en het welzijn van onze paarden is voor paardenliefhebbers immers het allerbelangrijkste.”, aldus Esther Hendriksen.

Boehringer Ingelheim is een innovatief farmaceutisch bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen en op de markt brengen van geneesmiddelen voor mensen en diverse dieren waaronder paarden. De KNHS en Boehringer Ingelheim gaan een samenwerking aan voor de duur van een jaar met een optie tot verlenging tot drie jaar.

Boehringer Ingelheim is dit jaar naast HV Polo en Horka de derde nieuwe sponsor van de KNHS. Sinds het wegvallen van hoofdsponsor Rabobank, goed voor circa 1 miljoen euro, in 2016 kampt de paardensportbond met tegenvallende sponsorinkomsten.