Boekel De Nerée Official Sponsor WK Roeien 2014

Boekel De Nerée verbindt zich als Official Sponsor aan het WK Roeien 2014 dat in Amsterdam wordt georganiseerd. Het advocaten- en notarissenkantoor en Stichting Organisatie WK Roeien 2014 maakten dat vandaag bekend.

Boekel is een toonaangevend kantoor van advocaten en notarissen, gericht op de zakelijke markt. De juristen van Boekel opereren internationaal met vestigingen in Amsterdam en Londen. Het hoofdkantoor bevindt zich op de Amsterdamse Zuidas, nabij de Bosbaan waar volgend jaar augustus het WK Roeien plaatsvindt.

Boekel heeft een lange geschiedenis als sponsor van het roeien in Nederland. Het kantoor was eerder drie jaar hoofdsponsor van de KNRB en de nationale roeiselectie. Frederieke Leeflang is bestuursvoorzitter van Boekel De Nerée: "We zijn verheugd dat we verder kunnen bouwen op onze roeitraditie. Boekel en roeien passen bij elkaar; wij zijn ook in beweging, we ontwikkelen ons snel en zijn inventief in de markt. Dat kan alleen door intensief samen te werken. Voor ons is dit dan ook een zeer waardevolle investering.”

Henk-Jan Zwolle, voorzitter van de Stichting Organisatie WK roeien 2014: "Boekel is een van de meest vooraanstaande advocaten- en notariskantoren van Nederland en bij roeiers bekend als een belangrijke voortrekker van onze sport. Wij zijn verheugd dat Boekel zich betrokken voelt bij het WK in eigen land en zich wil inzetten om er een prachtig evenement van te maken."

Het WK Roeien 2014 vindt plaats van 24 tot en met 31 augustus in Amsterdam. Nederland was in 1977 voor het laatst gastheer van het WK roeien. Aan het WK Roeien doen bijna duizend roeiers mee uit ongeveer zeventig landen. Daarmee is het WK een van de grootste internationale topsportevenementen die in 2014 in Nederland worden georganiseerd.