BSR Agency wordt supplier van TeamNL

NOC*NSF en BSR Agency hebben de bestaande samenwerking omgezet naar een tweejarig partnership. Tot en met 2024 is BSR Agency supplier van TeamNL. Ze zijn hiermee hoofdleverancier van fotografie voor TeamNL, dat wordt ingezet op de TeamNL website en social mediakanalen.

Met het supplierschap wordt de samenwerking die tijdens de Spelen van Tokyo 2020 en Beijing 2022 is ingezet geformaliseerd.

BSR Agency is een fotopersbureau met een wereldwijd netwerk aan fotografen, waardoor NOC*NSF toegang heeft tot een grote diversiteit aan fotografie. Deze fotografie is van grote waarde voor de zichtbaarheid van TeamNL rondom de verschillende grote topsportevenementen in binnen- en buitenland. Naast NOC*NSF kunnen ook bonden, TeamNL sporters en partners van NOC*NSF tijdens een groot aantal geselecteerde evenementen fotografie op hun eigen kanalen delen. Zo worden de inspirerende verhalen van TeamNL en de verbindende waarde van topsport nog meer zichtbaar.

Tijdens de Olympische en Paralympische Spelen van Parijs breiden NOC*NSF en BSR Agency dit partnership verder uit, waardoor NOC*NSF, TeamNL sporters en bonden de prestaties van TeamNL kunnen delen met heel Nederland.