Buckaroo nieuwe sponsor van BEAT Cycling

Buckaroo stapt in als sponsor van het Vlaams-Nederlandse BEAT Cycling. Binnen de sponsorovereenkomst gaat Buckaroo wielerclub BEAT Cycling ondersteunen in haar sportieve ambities én actief bijstaan in de ontwikkeling van haar businessmodel. Geert Broekhuizen, directeur van BEAT Cycling: "Met Buckaroo hebben we een partner aan boord waar heel veel kennis ligt op het vlak van subscription modellen, payments en e-commerce."

Broekhuizen: "We zijn ontzettend trots dat Buckaroo is ingestapt als sponsor en kijken enorm uit naar de samenwerking. De match in visie en ambitie was ons al opgevallen tijdens de gesprekken die we hebben gevoerd, want zowel Buckaroo als BEAT zijn vernieuwend, ambitieus en hebben een sterke groeiambitie de komende jaren."
"Als BEAT hebben we sinds de oprichting in 2016 enorme stappen gemaakt in de ontwikkeling van een alternatief businessmodel in de wielersport, namelijk door naast sponsoring ook memberships en een webshop te lanceren. Met Buckaroo hebben we nu een partner aan boord waar veel kennis ligt op het vlak van subscriptions en e-commerce en waarmee we volgende stappen gaan zetten in onze ontwikkeling."

Lars Smit, Head of Marketing van Buckaroo: "Het partnership met BEAT is een belangrijke en mooie nieuwe stap voor Buckaroo. BEAT bouwt aan de sportploeg van de toekomst en vergroot haar bereik door proposities aan te bieden die gestoeld zijn op e-commerce en subscription modellen. Hier ligt de kracht en directe verbinding met de strategie die Buckaroo zelf nastreeft."
"Door de samenwerking met BEAT verbinden we ons aan een ambitieuze wielerclub met inspirerende topsporters en een achterland van actieve en passieve wielerliefhebbers met een groot groeipotentieel. We kijken er naar uit om een bijdrage te leveren om de sport nóg toegankelijker te maken voor wielerliefhebbers in België en Nederland en voor onze eigen klanten en relaties."

Lees hier een uitgebreid interview met Lars Smit van Buckaroo.

Op de foto: Geert Broekhuizen (links) en Lars Smit (rechts). (foto: Stephan de Goede)

Over Buckaroo en BEAT Cycling

Buckaroo, opgericht in 2005, is een Payment Service Provider met kantoren in Utrecht en Brussel en heeft meer dan 90 medewerkers in dienst. Het FinTech-bedrijf richt zich op de complete service rondom betalen: van de Smart Checkout met meer dan 40 (inter)nationale betaalopties voor e-commercebetalingen tot uitgebreid maatwerk op gebied van Subscription Services, Marketplace Split-Payments en Credit Management. 12.500 bedrijven in de Benelux, waaronder corporates, large e-commerce bedrijven en SME’s, maken gebruik van de slimme betaaltechnologie van Buckaroo. Buckaroo heeft onlangs het Nederlandse Sisow overgenomen en versterkte daarmee haar positie op de SME-markt.

BEAT Cycling is haar missie in 2016 gestart: het bouwen van een professionele wielerploeg die geworteld is in een wielerclub met een eigen identiteit en een eigen fanatieke community, waar inmiddels duizenden wielerliefhebbers deel van uit maken. In de professionele wielersport is BEAT actief met een continentale wegploeg in het internationale wielerpeloton en met een eigen baanploeg. De renners van BEAT pakten afgelopen jaren diverse overwinningen op de weg- en baan, waaronder meer dan 10 UCI-overwinningen op de weg, 10 wereldbekeroverwinningen op de baan en Nederlandse, Europese, wereld- en Olympische titels.