Businessdrukker official supplier van Ajax

Businessdrukker is de komende drie seizoenen Official Supplier van Ajax. Businessdrukker gaat voor Ajax het exclusieve papieren drukwerk verzorgen en tevens op het vlak van exposure & hospitality aanwezig zijn in de Johan Cruijff ArenA.

Rob Peeters, Commercieel Manager Businessdrukker: "Met ons sublabel Voetbaldrukker zijn we reeds succesvol actief in het Betaald Voetbal in Nederland, ik ben er trots op dat we Ajax toevoegen aan ons groeiende partnerportfolio. Via Ajax verwachten we met onder andere led-boarding te kunnen werken aan de verdere groei van onze naambekendheid. En natuurlijk is ons product zelf de beste promotie; we laten graag ons werk zien aan de fans maar zeker ook aan de zakelijke relaties en het netwerk van Ajax.”

Menno Geelen, Commercieel Directeur AFC Ajax: "Het aandeel van digitale middelen in onze communicatie zal verder groeien de komende jaren. Maar er zal altijd een rol blijven voor drukwerk en papier. En áls we dit dan inzetten, moet het onderscheidend en van topkwaliteit zijn. Met Businessdrukker zijn we van die kwaliteit gegarandeerd.”

Foto: AFC Ajax