Castore teamwear- en merchandise partner FC Twente

FC Twente en Castore gaan met ingang van het seizoen 2023–2024 een meerjarige verbintenis aan voor het leveren van wedstrijd- en trainingskleding als ook merchandise.

Castore gaat de productie, distributie en verkoop van FC Twente wedstrijd- en trainingskleding verzorgen. Deze kleding zal gedragen worden door alle selecties van FC Twente.
Gezien de korte aanlooptijd voor dit partnership gaat Castore zich in eerste instantie richten op het ontwikkelen van voor FC Twente unieke wedstrijdtenues voor het seizoen 2023-2024. Voor het seizoen 2024-2025 en verder worden voor FC Twente niet alleen unieke wedstrijdtenues geproduceerd, ook de reis- en trainingskleding wordt dan grotendeels speciaal voor FC Twente ontworpen en gemaakt.
Onderdeel van de overeenkomst is dat Castore de FC Twente Fanstore in De Grolsch Veste, als ook de webshop, gaat beheren.

Paul van der Kraan, Algemeen Directeur FC Twente: “Wij hebben deze winter snel moeten schakelen, en zijn er in korte tijd van overtuigd geraakt dat een samenwerking tussen Castore en FC Twente de beste stap is voor ons. Wij kijken dan ook uit naar wat de toekomst gaat brengen op het gebied van teamwear en merchandise voor FC Twente."

Sam Lucas, Chief Partnerships Officer Castore: “We zijn enorm trots om onze samenwerking met FC Twente bekend te maken. Een partnership met een club met de grootte en historie van FC Twente is een belangrijke stap in de verdere groei van Castore. De mentaliteit van de club en de regio Twente passen perfect bij de ambitieuze cultuur van Castore."

Over Castore

Castore, opgericht in Liverpool door de broers en ex-topsporters Tom en Phil Beahon, is ontstaan vanuit het idee dat sportkleding sportprestaties kan verbeteren. Castore is komend seizoen niet alleen actief in de Eredivisie bij Feyenoord, FC Twente en FC Utrecht, ook clubs als Sevilla FC, Newcastle United, Glasgow Rangers, Bayer Leverkusen, en de Formule1 teams van Oracle Red Bull Racing en McLaren Racing worden door Castore voorzien van kleding.