Cavallaro Napoli nieuwe formal wear partner KNVB

De KNVB wordt de komende vijf jaar gekleed door Cavallaro Napoli. Het Nederlandse kledingmerk, met Italiaanse roots, is de nieuwe formal wear partner van de KNVB.

Cavallaro gaat de directie en de complete staf van de Nederlandse vertegenwoordigende elftallen voorzien van geheel op maat gemaakte kleding. Naast de KNVB werkt het kledingmerk ook samen met AZ en Arsenal.Die ervaring, gekoppeld aan kwaliteit en passie voor het vak hebben voor de KNVB de doorslag gegeven om met het modebedrijf in zee te gaan.

"Wij zijn erg blij met een partner die bekend staat om zijn vakmanschap en betrokkenheid bij het voetbal", zegt Jean-Paul Decossaux, commercieel directeur van de KNVB. "Cavallaro heeft in eerdere samenwerkingen laten zien dat zij goed kunnen voldoen aan de wensen van een grote voetbalorganisatie. Verder is het een merk dat kwaliteit levert voor zowel mannen als vrouwen. Als KNVB kijken wij erg uit naar de samenwerking voor de komende vijf jaar."
Giuseppe Cavallaro, de oprichter van Cavallaro Napoli, zegt zich vereerd te voelen vanwege de samenwerking met de voetbalbond. "Het is geen geheim dat Cavallaro Napoli een voetbalminded bedrijf is. Met deze samenwerking is er een mooi hoofdstuk bijgekomen in ons jongensboek. Wij zijn trots om deel uit te mogen maken van een nieuwe start en hopen dat onze met zorg uitgezochte outfits zullen bijdragen aan het succes van Oranje."