Centric blijft hoofdsponsor KNWU

IT-bedrijf Centric en de KNWU zetten hun samenwerking voort. Centric blijft hoofdsponsor van het Nederlandse wegwielrennen voor tenminste één jaar.

Centric is sinds 2015 sponsor van de KNWU. Afgelopen jaar werden respectievelijk Annemiek van Vleuten (tijdrijden vrouwen), Tom Dumoulin (tijdrijden mannen) en Chantal Blaak (wegrace vrouwen) wereldkampioen in het Centric-tricot. Marianne Vos werd eerder dat jaar Europees kampioen.

"De verwachtingen van de samenwerking zijn uitgekomen”, zegt Hans Schrijver, Chief Commercial Officer Centric. "We hebben de afgelopen jaren genoten van de geweldige prestaties van het Nederlandse team en zijn er trots op dat we verbonden blijven aan de wielersport. De sponsoring brengt mensen die betrokken zijn bij onze organisatie samen in beweging. Met de verlenging van het partnership kunnen we hier ook in de toekomst invulling aan geven en positief bijdragen aan de rol van de KNWU voor de wielersport.

”Vincent Luyendijk, Directeur KNWU: "Wij zijn heel blij met de uitbreiding van de samenwerking tussen Centric en de KNWU. Centric is een topspeler in hun markt, met een duidelijke visie op het vinden en binden van talenten. Een perfecte match dus.”