Centric nieuwe hoofdsponsor Sparta Rotterdam

Centric is de nieuwe hoofdsponsor van Sparta Rotterdam. De internationale IT-dienstverlener was al aan Sparta verbonden als hoofdsponsor van de jeugdopleiding en als co-sponsor van het eerste elftal.

Hans Schrijver, CCO van Centric, is verheugd de samenwerking met de Rotterdammers uit te breiden. ‘Het afgelopen seizoen hebben we het partnership met Sparta als zeer positief ervaren. Als hoofdsponsor van de jeugdopleiding zijn we trots op de professionele en tegelijkertijd persoonlijke begeleiding van jong voetbaltalent. Deze benadering past bij onze organisatie en we ondersteunen dat met veel plezier. Bovendien genoten iedere thuiswedstrijd tientallen klanten en medewerkers van de sfeer op Het Kasteel. We zijn er trots op dat we komend seizoen als hoofdsponsor prominent op de shirts van alle Sparta-teams staan, van het eerste tot en met de jongste talenten."

Dave van der Meer is als commercieel manager van de Kasteelclub ook erg gelukkig met het verlengen van de samenwerking tussen beide partijen. ‘Het afgelopen jaar mochten we in Centric een relatie van formaat begroeten, waar al de intentie uitgesproken werd op de langere termijn samen te werken. Na het eerste seizoen was het gevoel van beide kanten dusdanig goed, dat we besloten de samenwerking in deze vorm uit te breiden met een tweejarig contract. We bedanken voorganger Axidus en kijken uit naar de vernieuwde samenwerking met Centric.”