Churandy Martina wordt ambassadeur van ESET Nederland

ESET Nederland gaat samenwerken met topatleet Churandy Martina voor een digitaal veiliger Nederland. De 32-jarige Europees Kampioen 100 meter zal voor ESET Nederland als ambassadeur optreden en voor langere periode gaan ondersteunen in haar missie om Nederland digitaal veiliger te maken en iedereen te kunnen laten genieten van veiligere technologie.

"De samenwerking met Churandy Martina is een belangrijke stap voor ESET”, licht Managing Director Dave Maasland namens ESET Nederland toe. "Samen met positieve mensen Nederland veiliger maken. Geen bangmakerij of het schetsen van doemscenario’s. Nee, met de samenwerking tussen ESET en Churandy willen we de komende periode vooral de positieve kanten van technologie belichten en op verfrissende wijze mensen tips geven over hoe zij veiliger om kunnen gaan met technologie. Er is veel informatie en kennis beschikbaar in het bedrijfsleven. Tips en tricks die elke consument verder helpt.”

Maasland vervolgt: "De keuze voor Churandy Martina is er niet zomaar &&n. Eind vorig jaar werd ik geattendeerd op een interview van hem. Daarin gaf hij aan interesse te hebben in technologie en best wel hacker te willen worden na zijn topsportcarrière. Wij waren op zoek naar een passende ambassadeur. De prestaties, uitstraling en ambities van Churandy onderstrepen exact de kernwaarden waar ESET voor staat. Snelheid, betrouwbaarheid, integriteit en positiviteit. Een perfecte sponsormatch dus. Hij zal te zien zijn in de online communicatie-uitingen van ESET om de positieve houding en vertrouwenspositie over veilige technologie te versterken.”

Voor Churandy Martina was de connectie met ESET snel gemaakt. "Na dat interview waar Dave al over sprak, zijn we bij elkaar gaan zitten. We zijn allebei erg ambitieus en willen de beste zijn. Ik ben bijzonder blij dat ik nu als ambassadeur aan ESET verbonden ben. Cybercrime, hacken en online security hebben mijn interesse. Ik ga mijn best doen om samen met ESET Nederland op een positieve manier een beetje veiliger te maken. Voor mij een perfecte samenwerking dus!”

De samenwerking tussen ESET en Martina is geïnitieerd en tot stand gekomen door sportmarketeer Martijn Kabbes namens sportmarketingbureau MK Sponsormatch. Binnenkort zal het eerste resultaat van de samenwerking zichtbaar worden.