CM stopt als hoofdsponsor NAC

NAC Breda moet op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. Na vier jaar hoofdsponsoring heeft CM.com besloten het aflopende contract met NAC, dat op het punt staat te degraderen naar de Keuken Kampioen Divisie, niet te verlengen.

CM Payments werd in 2015 hoofdsponsor van NAC en verlengde het contract in 2017, toen de club promoveerde naar de Eredivisie, en opnieuw in 2018. In de Eredivisie betaalde CM afgelopen jaar ongeveer 400.000 euro.

Afgelopen seizoen rommelde het flink bij NAC, niet alleen sportief. Zo werd technisch directeur Hans Smulders ontslagen, waarna uit solidariteit ook algemeen directeur Justin Goetzee vertrok. Trainer Mitchell van der Gaag stapte in maart per direct op als trainer van NAC Breda. Inmiddels is Luuc Eisinga de nieuwe directeur van de club uit Breda.

De laatste jaren werd door CM via een verloting onder de naam 'Voor één dag hoofdsponsor van NAC' het shirt op een wedstrijddag ter beschikking gesteld aan een sponsor waarbij de opbrengst voor een goed doel was. Onder andere Karsparov en Gr8 Hotels maakten daar gebruik van.
NAC verlengde afgelopen maanden wel de contracten met Jumbo en Perfetti van Melle.