Co-sponsor voor AfterPay-vrouwen

Travelbags.nl is de nieuwe co-sponsor van het AfterPay developmentteam. De online winkel voor koffers en tassen verbindt zich voor één seizoen aan het opleidingsteam van iSkate.

Voor de veelreizende schaatsvrouwen van coach Dennis van der Gun is Travelbags.nl een ideale partner. Vandaag al is de ploeg met alle spullen goed ingepakt in de kwaliteitskoffers en -tassen van de co-sponsor vertrokken naar het Toscaanse Piombino voor een trainingskamp.

Travelbags.nl, dat sinds 2007 bestaat, verkoopt koffers, tassen en accessoires van topmerken, waaronder: Samsonite, Rimowa, Tumi, Delsey,Eastpak, Dakine en Liebeskind.
"Met Travelbags.nl hebben we een passende co-sponsor voor een schaatsploeg die veel onderweg is. En we zijn erg blij dat we bij iSkate opnieuw een solide partner in de onlinesector hebben gevonden, na AfterPay en beslist.nl”, zegt Yuri Solinger van iSkate, de koepelorganisatie waaronder het AfterPay developmentteam valt.

Ook hoofdsponsor AfterPay is tevreden met de komst van een co-sponsor. "Wij kennen Travelbags als een zeer professioneel en ambitieus bedrijf, waarin innovatie en optimaal presteren centraal staan. Daarom zijn zijde perfecte partner om de prestaties van onze schaatsvrouwen naar een hogerplan te tillen”, aldus Henk Gorter van AfterPay.