Coca-Cola nieuwe partner Ajax

Coca-Cola European Partners en AFC Ajax hebben vandaag een partnershipovereenkomst gesloten. Hiermee wordt Coca-Cola de komende drie seizoenen Official Partner van Ajax. In dit partnership draait het om het samenbrengen van fans en hen unieke ervaringen te gaan bieden.

Coca Cola zal verschillende merken uit haar brede productportfolio van dranken presenteren met mooie activaties voor Coca-Cola Zero Sugar, het natuurlijke mineraalwater Chaudfontaine, Aquarius en Fuze Tea.

Jaap Wassink, Country Director Coca-Cola European Partners: "Ajax heeft een wereldwijde uitstraling, grote ambities en een achterban die het beste verwacht; dat geldt ook voor ons. Voor fans gaan we bijzondere ervaringen ontwikkelen. Daarnaast zullen we meer dan ooit zichtbaar zijn en verkrijgbaar blijven in de Johan Cruijff ArenA waar Coca-Cola al sinds 1996 als founder bij betrokken is."

"Ook op sportcomplex de Toekomst zullen voortaan de verschillende frisdranken van Coca-Cola worden geschonken. Wij hebben de afgelopen jaren enorm ingezet op het bieden van keuze in zowel smaak als suikervrij. Met ons grote aanbod in verantwoorde keuzes kunnen we goed inspelen op de behoeften in het sportkanaal. Wij zien er naar uit dit aanbod en onze activaties voor de fans in te zetten.”

Menno Geelen, Commercieel Directeur AFC Ajax: "In 1928 maakte Coca-Cola bij de Spelen in het Olympisch Stadion van Amsterdam de entree op de Nederlandse markt. Daarna zijn ze uitgegroeid tot een uniek ‘love brand’. Ik ben er van overtuigd dat dit mede is gelukt dankzij de partnerships die ze in al die jaren hebben gehad met de grootste organisaties en merken in de sport. Ik ben trots op dit partnership én hun waardering voor onze creativiteit en ambitie. Die waardering is volledig wederzijds. We kijken er naar uit om dit partnership gezamenlijk vorm te geven."

STAAN supplier

Ajax heeft ook een partnership afgesloten met STAAN Finance & Consultancy. STAAN is de komende twee seizoenen Official Supplier van Ajax en tevens Official Finance & BI Recruitment Partner. STAAN zet het partnership in om verder te werken aan de naamsbekendheid en gaat hun belangrijkste diensten en thema’s - “Ambitie” en “Gezond financieel beleid” – onder de aandacht brengen bij het zakelijke netwerk van Ajax. Tevens zal Ajax gebruik (blijven) maken van de diensten van STAAN.

Nogmaals Menno Geelen: "We hebben STAAN leren kennen als ambitieuze professionals die een scherp oog hebben voor het herkennen van de juiste mensen."

"Ik ben onder de indruk van hun groeiambitie; STAAN is de afgelopen jaren vanuit hun hoofdkantoor in Amsterdam hard gegroeid, heeft de ambitie om verder door te groeien en op topniveau te blijven presteren. Met ons bereik en ons netwerk willen we ze daar graag bij helpen."

Danny 't Hoen, managing director bij STAAN Finance & Consultancy: "Het partnership met Ajax geeft ons de mogelijkheid om ons te associëren met succesvol presteren en onze naam onder de aandacht te brengen van een groot publiek. Tevens willen we aan het indrukwekkende zakelijke netwerk van Ajax bewijzen dat we de juiste mensen op de juiste plek weten te zetten."