Control nieuwe sponsor team Jac Orie

Control Interim Financials is de nieuwe sponsor van de schaatsploeg van trainer Jac Orie. Partner voor een periode van zes maanden is loyalty-programma Mats. Dit is vandaag bekendgemaakt tijdens een persconferentie in Wolvega.

CONTROL Interim Financials - een onderneming die financiële talenten en experts ad interim inzet bij Nederlandse bedrijven - en Mats hebben zich bereid verklaard de nieuwe sponsors te worden. De overeenkomst stelt het team in staat zich optimaal voor te bereiden op de komende nationale en internationale schaatstoernooien en natuurlijk de Olympische Spelen volgend jaar in Vancouver.

Trainer Jac Orie toont zich zeer verheugd: “Om succesvol te zijn als topsporter moet je slim trainen. Dat is maatwerk en bovendien een zaak van continuïteit. Toen er een nieuwe sponsor moest komen, ben ik op zoek gegaan naar een partij die deze continuïteit kon bieden. Die hebben we denk ik meer dan gevonden in CONTROL en Mats. Dankzij de sponsors en het karakter van het team hebben we de hele ploeg bij elkaar kunnen houden.”

CONTROL Interim Financials is geen onbekende in de schaatswereld. Al jaren is CONTROL actief lid van de Thialf Business Club en sponsort het bedrijf verschillende kleinere schaatsinitiatieven. “Onze passie voor de schaatssport is een belangrijke reden om onze naam te verbinden aan deze schaatsploeg. Maar we zien dit sponsorschap vooral als een kans. We willen met CONTROL de komende jaren fors groeien. Om deze ambities te verwezenlijken, hebben wij niet alleen goede mensen, maar ook een uitstekende naambekendheid nodig. Wij denken dat deze samenwerking hieraan kan bijdragen”, aldus René van Beek en Lennaert de Hertog, managing partners van CONTROL.
“Het is een enorme eer dat ons logo nu de pakken van de beste sprintploeg van de wereld siert. En het is niet zomaar een ploeg, maar een gedreven team dat zelfs samen wist te pieken in afgelopen onzekere tijd”.

Partner Mats wil vanuit zijn onafhankelijke positie een “bijdrage leveren aan de amateursport en ziet de sponsoring van de schaatsploeg als een podium om een oproep te doen aan iedereen die sport een warm hart toedraagt”, aldus Rudwin Pieete van Mats. "Als lid van Mats steun je automatisch jouw sportvereniging zoals wij nu doen met de schaatsploeg.”