Corendon sponsort FC Eindhoven

Corendon Vliegvakanties en FC Eindhoven zijn een sponsordeal overeengekomen voor het restant van het huidige seizoen.

De reisorganisatie treedt bij zes wedstrijden van de Gouden Gids Divisionist op als shirtsponsor en zal in het Jan Louwers Stadion ook zelf prominent aanwezig zijn. Corendon Vliegvakanties is gespecialiseerd in reizen naar Turkije.

Corendon Vliegvakanties, met de hoofdvestiging in Haarlem, werkt nauw samen met het Eindhovense reisbureau Spirit Travel. Het bedrijf start binnenkort met dagelijkse, lowbudget vluchten vanaf Eindhoven Airport naar Turkije.

Atilay Uslu van Corendon Vliegvakanties: "Heel veel mensen zijn al via ons naar Turkije afgereisd zonder dat zij wisten dat Corendon de charters verzorgde. Wij willen met de exposure- en netwerkmogelijkheden die FC Eindhoven ons biedt de vliegreizen van Eindhoven Airport naar Istanbul en andere steden in Turkije promoten. Daarnaast krijgen wij de mogelijkheid om de andere activiteiten die wij organiseren te communiceren."

FC Eindhoven vindt de sponsordeal een ideaal voorbeeld hoe sportsponsoring ingevuld moet worden. Martijn Bakkker, manager Commerciele Zaken, zegt zeer ingenomen te zijn met de grote betrokkenheid bij FC Eindhoven van de Haarlemse reisorganisatie. "Toen de eerste contacten tussen ons en de heer Uslu waren gelegd klikte het gelijk tussen beide partijen. Het bleek al snel dat wij veel voor elkaar konden betekenen. Met Corendon Vliegvakanties halen we een sponsor in huis met uitstraling en dat is ook van groot belang voor onze huidige sponsorgroep. Ik ben er dan ook van overtuigd dat hiermee een eerste stap is gezet tot een nauwe samenwerking", aldus Bakker.