Covebo verlengt stadionnaamgeverschap VVV Venlo

Covebo Uitzendgroep verlengt de naamgeving van het stadion van VVV Venlo met een jaar. Covebo is sinds januari 2019 naamgever van Covebo Stadion - De Koel -. Het contract werd destijds getekend voor tweeëneenhalf jaar en liep tot en met dit ‘bijzondere’ seizoen.

Sjors Billekens (Area Sales Director) en Jack Janssen (Vestigingsmanager) van Covebo Uitzendgroep in de regio Venlo, zijn in hun nopjes met de contractverlenging. “Wij zijn trots op het feit dat wij juist in deze tijden de club een warm hart kunnen toedragen. Wij hopen dan ook dat velen ons voorbeeld volgen en dat we snel weer samen mogen komen in ons mooie en karakteristieke Covebo Stadion - De Koel -. De naamsbekendheid van Covebo heeft de afgelopen 2,5 jaar een enorme boost gekregen door het verbinden van onze naam aan De Koel, zowel regionaal als ook landelijk. Daar hopen wij de komende tijd dan ook onze vruchten van te plukken, zodat het voor iedereen een win-win situatie is en blijft.”

Algemeen Directeur Marco Bogers van VVV-Venlo: “Wij zijn Covebo ontzettend dankbaar voor het mooie signaal dat zij hiermee afgeven. Juist in deze tijd is het extra bijzonder om de steun te voelen van onze zeer gewaardeerde partners. De samenwerking met Covebo is uiterst prettig te noemen. Hier gaan we de komende tijd nog meer mooie dingen mee doen. Uiteraard hopen we zo snel mogelijk weer mét publiek te mogen voetballen. Dat verdient niet alleen VVV namelijk, maar zeker ook Covebo en al onze andere gewaardeerde partners en supporters. Op naar nog meer onvergetelijke momenten in Covebo Stadion - De Koel -!”