Crisp wordt supporter van 15 hockeyclubs

Hockeyend Nederland heeft er een nieuwe fan bij: Crisp, de supermarkt-app voor vers eten. De online shop ondersteunt de clubs met veldsponsoring, kleding en natuurlijk goede en verse snacks rond de wedstrijd.

De online shop, die zich vooral richt op jonge gezinnen met kinderen, levert in ieder geval de komende 3 jaar een bijdrage aan de hockeysport op allerlei vlakken. Crisp zal te zien zijn op de boarding, op shirts en in de vorm van gezonde tussendoortjes voor iedereen op en langs het veld.

De sponsorovereenkomst is gesloten met een tiental hockeyclubs in de Nederlandse hoofdklasse, waaronder Rotterdam, HC Klein Zwitserland, Bloemendaal, Amsterdam, Kampong, Hurley en Pinoké. Ook niet-hoofdklasse clubs als Hilversum, Voordaan en Gooische kunnen voortaan rekenen op de enthousiaste steun en de knetterverse groente, fruit en verfrissende drankjes van Crisp.

Tetske van Loon is marketing manager bij Crisp, en zelf ook fervent hockeyer. Over de nieuwe samenwerking zegt Van Loon het volgende: “Bij Crisp verheugen we ons erop om deze clubs te steunen. Niet alleen financieel maar ook met het delen van de kennis wat goed eten is. Het is belangrijk om dat van jongs af aan al mee te krijgen. In onze Crisp-app vind je met zorg en aandacht gemaakte producten die je juist als sporter goed kunt gebruiken. Denk aan Hollandse druiven, voedzame seizoensgroenten uit Nederland en handige eiwitrepen voor na de training. Bij clubs als SCHC en Laren kunnen wij een groot publiek bereiken van jong tot oud. Mensen die doordeweek een druk leven hebben en ook in het weekend niet stilzitten, maar tussen de bedrijven door hun gezin toch goed eten willen kunnen voorzetten. Daar sluit onze missie om beter eten bereikbaar te maken voor meer mensen goed op aan.”

De sponsordeal gaat bij de start van het nieuwe seizoen in, en houdt behalve Crisp-doeken en banieren in dat het merk aanwezig is op toernooien, shirts voor jeugdteams beschikbaar stelt en natuurlijk feesten als Sinterklaas van bijpassend lekkers voorziet.