CST Official Partner van Ajax

Ajax en Cheng Shin Tire (CST) hebben overeenstemming bereikt waardoor zij de komende drie seizoenen zullen samenwerken in een Official Partnership.

De overeenkomst gaat met terugwerkende kracht in op 1 juli 2015 en loopt tot en met 30 juni 2018. Sinds augustus 2013 was CST, ’s werelds grootste producent van fietsbanden en bromfietsbanden, reeds als Official Sponsor aan de club verbonden. Beide partijen zijn verheugd dat de bestaande sponsorovereenkomst zo succesvol is gebleken. Daardoor is deze nu opengebroken en geïntensiveerd.

"Sinds twee seizoenen werken wij naar volle tevredenheid met CST samen in een Official Sponsorship dat nog tot en met de zomer van volgend jaar zou lopen. Het is prachtig dat wij ze nu tussentijds als Official Partner mogen begroeten. Het betekent dat wij nog nauwer zullen gaan samenwerken. Bovendien betekent het voor Ajax maar liefst een verdrievoudiging van het sponsorbedrag ten opzichte van de vorige overeenkomst”, aldus Edwin van der Sar, directeur marketing van Ajax.

"CST is bijzonder tevreden met de samenwerking met Ajax. Zowel de exposure in Nederland als in de rest van de wereld is voor CST zeer waardevol gebleken. Wij zijn daarom enorm blij dat we de komende drie jaar nog intensiever met Ajax gaan samenwerken. Daarbij zal het accent liggen op de internationale exposure die Ajax ons merk kan bieden. Ajax is een wereldberoemde voetbalclub met een enorme uitstraling in onze thuismarkt China maar ook in de rest van de wereld”, zeggen Bob Duis en Jack Duis, directie Cheng Shin Holland.