CSU en PSV continueren lange samenwerking

CSU Cleaning Services is ook de komende jaren sponsor van PSV. Het bedrijf, dat PSV al sinds 1988 sponsort, tekende donderdag in het Philips Stadion een nieuwe overeenkomst voor vier seizoenen. Dat betekent dat CSU zeker tot 2018 is verbonden aan PSV.

Donderdag is de nieuwe overeenkomst getekend door beide partijen in restaurant Avant-Garde in het Philips Stadion. CSU werd daarbij vertegenwoordigd door directievoorzitter John van Hoof en Ward Kolman (Businessunit Directeur CSU Zuid).
"Dat CSU al ruim 25 jaar aan PSV is verbonden, bewijst dat beide partijen perfect bij elkaar passen. Wij zijn dan ook bijzonder verheugd dat deze samenwerking wordt gecontinueerd", aldus algemeen directeur Tiny Sanders, die samen met manager Commerciële Zaken, Service & Evenementen Ronald Kooistra aanwezig was bij de ondertekening van het contract.

"Hetproactieve partnership wat er is tussen CSU en PSV heeft geresulteerd dat op facilitair gebied de hospitality naar een hoger niveau is gebracht", zegt Ronald Kooistra.

"De samenwerking tussen CSU en PSV is al meer dan 25 jaar zeer succesvol’, reageert Van Hoof. "Langdurige relaties als deze zijn tegenwoordig een zeldzaamheid. Niet voor niets dus dat we de samenwerking met PSV koesteren en een nieuwe sponsorovereenkomst zijn aangegaan."

CSU is al meer dan 25 jaar partner van de Eindhovense club. CSU hoort samen met bijvoorbeeld BAM tot de categorie ''sponsors'' van PSV.