CZ blijft titelsponsor CZ Tilburg Ten Miles

CZ blijft ook de komende jaren als titelsponsor verbonden aan de Tilburg Ten Miles. De zorgverzekeraar heeft het contract met Golazo Nederland verlengd.

“Graag verbinden wij onze naam aan de edities 2023 en 2024 van de CZ Tilburg Ten Miles. Wij willen met dit partnerschap onze nauwe betrokkenheid bij de stad Tilburg laten zien. CZ zet zich hierbij actief in om verschillende doelgroepen uit Tilburg te laten bewegen en deelnemen”, zegt Karel Stolper, Directeur Zorgverzekeringen & Klantcommunicatie bij CZ.

Henk van Doremalen, die afscheid neemt als directeur van het tweedaagse evenement, is blij met de verlenging. “Het betekent dat de basis voor ons mooie hardloopevenement de komende jaren is gewaarborgd”, zegt hij.

Van Doremalen ziet de toekomst voor het evenement zonnig in. “Onze opvolgers hebben een goede start met zo’n fijne betrokken sponsor en kunnen daar verder mee aan de slag. Ook enkele andere sponsoren hebben zich al voor 2023 verbonden aan de CZ Tilburg Ten Miles.”

Hij roemt naast de vele sponsoren ook de inzet van andere partijen. “Dankzij de inzet van velen kunnen we het grootste sportevenement van Midden-Brabant gestalte geven. Daarnaast dragen scouting, buurtverenigingen, de opleidingen van De Rooi Pannen en ROC, studentengroepen, het Refugeeteam en vele vrienden en kennissen bij aan het succes van ons evenement. Dat CZ dit actief ondersteunt waarderen we zeer.”